PO ROČNÍ ABSENCI OPĚT V BÁCOVICÍCH“

Předposlední týden v červnu se již tradičně konal další podnik P-H-L v Bácovicích. A i po roční absenci se vracíme do kalendaře, takto skvělého sportu. Opravdu moc nás teší, že jsme se tak v hojném počtu sešli po malé pauze na traťi v Bácovicích.

Letos se bylo opravdu na co koukat a diváci měli tak o zábavu postaráno. Protože časy ligových týmů padali opravdu famozní a o nejrychlejsí útok se postarali kluci z Přáslavickýho „A“ s časem 18,15s. A berou první místo. Druhé místo si odváží Přáslavický „B“ s časem 18,81s a třetíí místo berou kluci z Kletečné „A“ s časem 18,92s.

Ani ženy nezaháleli a ukázali,že i oni chtějí bojovat o stupně vítězu. Prvenství si odváží ženy z Hněvkovic s časem 24,48s. Druhé místo berou ženy z Buřenic s časem 24,74s. A třetí místo připadlo domácím ženám z Bácovic s časem 25,29s.

Chlapci z mimoligové kategorie se též velmi snažili a je vidět, že do toho dávají vše. Třetí příčku si berou kluci z Vokova „A“ s časem 23,56s. Druhý flek připadl klukům z Litohoště s časem 22,46s i po drobných komplikacích bojovali až do konce a i tak krasné druhé místo.A nakonec první místo, ze kterého se mohou radovat domácí tým z Bácovic s časem 21,43s.

Doplňková soutěž „PS8“ se zúčastnili tři tými z toho jedno družsto domácich chlapců a potom dvě družstva z Čakovic jak muži, tak ženy.

O nejrychlejsí proudaře se postaral v mužích pravoproudař Martin Zadražil z Přáslavic s časem 17,50s a z žen se o to postarala domácí levoproudařka Natálie Štěpáníková s časem 22,50.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem závodníkům, přátelům a dívákům za ojedinělou atmosféru, kterou jste udělali. A budeme rádi když se přiští rok v tak hojném počtu sejdeme opět na traťi v Bácovicích.

Děkujeme a na shledanou v Pacově.

SDH Bácovice