I druhé kolo 4. ročníku PHL 2012 v Senožatech provázelo hezké počasí. Nástupu se zúčastnila všechna družstva přihlášená do letošní PHL a ve 14:00 nastoupil na start první tým. Byli to domácí muži „A“ a výkonem 22,01 s si vybojovali nakonec 5. místo.

Bezchybný výkon předvedla obě družstva Bácovic a tak si muži i ženy odvezli poháry za první místa. Nutno podotknout, že mužům se opravdu zadařilo a máme tu první rekord letošního ročníku!!! Čas18,67 s zaslouží jistě pochvalu. Na druhém místě v mužích skončil tým Přáslavic „A“ s časem 19,27 s a třetí místo vybojovala Kletečná „B“, útok muži zaběhli za 19,98 s. Stejně jako v Červené Řečici, i tentokrát první 3 družstva měla časy pod 20 s.

Na 2. místě žen skončila děvčata z Červené Řečice s časem 24,60 s a pohár za třetí místo putoval do Pacova, čas 26,08 s.

Všem zúčastněným družstvům, rozhodčím i pořádajícímu SDH Senožaty děkujeme a budeme se těšit na 3. kolo v Bácovicích, kde si pořadatelé téměř tradičně objednávají hodně horké počasí, tak uvidíme, co si na nás přichystali letos :).