Deváté kolo Pelhřimovské hasičské ligy se uskutečnilo 2. 9. 2023 v Jiřicích

Závěrečné kolo PHL soutěže se letos uskutečnilo v Jiřicích. Počasí se nám vydařilo, i když ráno to tak ještě nevypadalo.

Na jiřické fotbalové hřiště se sjelo 29 družstev, což je úžasný počet na závěr sezóny. Zúčastnilo se 10 týmů žen a 19 týmu mužů. Všem za tak hojnou účast děkujeme.

Mezi ženskými týmy to bylo velmi napínavé. Kralovaly ženy z Bácovic, které svým neskutečným časem 21:39 zaběhly nový rekord ligy. Druhé místo si odvezly ženy z Přáslavic s časem 22:54 a na třetím místě se umístily ženy z Buřenic s časem 22:95.

Mezi muži to bylo opět napjaté až do úplného konce. Stejně jako loni se rozhodovalo mezi Přáslavicemi „B“ a  Markvarcem „A“. Letos měli více štěstí muži z Přáslavic, kteří si se svým neuvěřitelným časem 16:91 zaběhli rekordní čas ligy a zajistili si jím i první místo v naší soutěži. Pohár za druhé místo si odvezli muži z Litohoště s časem 18:40 a třetí příčku obsadili muži ze Samšína s časem 18:41.

Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným družstvům za bezproblémový průběh soutěže.

Vítěze a vítězky pro letošní rok už známe, všem moc gratulujeme a těšíme se na příští rok, který určitě přinese další nové rekordy a bude stejně napínavý jako ten letošní.

Dne 7. října 2023 se sejdeme na galavečeru v Samšíne, kde to všichni oslavíme.

Užijte si zbytek roku, trénujte a ohni zmar!

SDH Jiřice