1.6.2013 – 2.kolo PHL Červená Řečice

 

V letošním jubilejním ročníku PHL byla soutěž v Červené Řečici již 2.kolem.  Počasí, které nám na červenořečických soutěžích   moc nepřeje se letos opravdu předvedlo z té nejhorší stránky. Propršelo celé odpoledne, ale i tak byly k vidění dobře provedené útoky. Je vidět, že družstva PHL žádné počasí  nerozhází! Časy prvních čtyř týmů byly pod 20s. Je škoda, že  v letošním roce je PHL ochuzena o soutěž žen, takže  soutěží pouze 12 družstev mužů.

Naše soutěž 1.6.2013 se stala  oslavou 135. výročí založení místního sboru, proběhla i okrsková soutěž a červenořečické maminky zároveň připravily program ke Dni dětí. Zajištěno bylo dobré jídlo, občerstvení i hudba. Počasí nám však většinu plánů zhatilo, odvolali jsme  i kapelu, která měla večer hrát, bohužel, počasí ještě poručit neumíme.

Díky řadě sponzorů jsme připravili „Hasičské štěstí“ a všem zúčastněným týmům  jako poděkování sladký koláč. Doufáme, že alespoň ten chutnal a někteří si odvezli i pěkné ceny z našeho štěstí.

Výsledky červenořečické soutěže v rámci PHL byly následující 1. Salačova Lhota, čas: 19,17 s,

2. Bácovice, čas: 19,41s a 3. domácí muži s časem 19,66 s.

Mimo ligu soutěžící ženy : 1. Bácovice, čas: 25,28 s, 2. Č.Řečice, čas: 26,76 s, 3. Leskovice, čas: 54,76 s.

Mimo ligu soutěžící muži : Markvarec, čas: 21,47 s a Želiv, který byl bohužel diskvalifikovaný.

 

Děkujeme všem hasičským týmům, že i přes nepříznivé počasí, přijeli na  naši soutěž , všem, kteří nám pomáhali s organizací a zajištěním soutěže. Rozhodčím, časomíře, komentátorovi i obsluze u občerstvení a budeme doufat, že konečně příště  nám bude počasí více nakloněno. Poděkování patří i našemu městskému úřadu, panu Obrancovi za ozvučení a paní starostce Bečkové, která předala poháry vítězům.

 

 

Děkujeme.                                                                                                                                                      SDH Č.Řečice